Jobba hos oss

 • Vi vill vara en dynamisk miljö med korta beslutsvägar, där man har roligt på jobbet och alltid har patienten i centrum.

  För närvarande söker vi inga medarbetare.

  SHS_onh_007_1200x800

   

 • Två specialistläkare ÖNH sökes till Täby

  Öronkliniken Stockholm AB, som bedriver Öron- Näsa- Halskliniken vid Sophiahemmet, Öronkliniken Stockholm Täby och Öronkliniken Stockholm Lidingö söker nu två nya kollegor till mottagningen i Täby.

  Mottagningen återfinns i ljusa och nyrenoverade lokaler med toppmodern utrustning och är inriktad på mottagningsbesök och mindre polikliniska operationer. Det finns tillgång till hörselprov, allergiutredningar och näsflödesmätningar mm. Mottagningen ligger i Täby närsjukhus där både lab, Rtg, och andra läkarmottagningar finns. Sjukhuset ligger intill Täby Centrum, med bra kommunikationer, nära till Roslagsbanan och bussar. Vi välkomnar patienter från hela Norrort inom ramen för vårdval i Stockholms läns landsting, via försäkringsbolag och privat. Det finns ett nära samarbete med ÖNH-kliniken vid Sophiahemmet och Öronkliniken Stockholm Lidingö.

  Vi är idag 10 fast anställda läkare på hela Öronkliniken Stockholm AB och söker ytterligare två kompetenta och trevliga ÖNH-specialister som gemensamt skall ta ansvar för vår mottagning i Täby.

  Vi välkomnar Dig som är ÖNH-specialist med minst ett par års erfarenhet och som har entreprenörskap och driv som ser sig i rollen som framtida delägare i Öronkliniken Stockholm Täby.

  Skicka din ansökan och ditt CV till VD Annika Elmqvist Stenberg, e-post:

  Annika.Stenberg@sophiahemmet.se

  eller ring direkt om du har frågor på tel 070-6399406.

   

Uppdaterad: 24 april, 2018

Scrolla till toppen