Jobba hos oss

 • Roligt på jobbet!

  Vi vill vara en dynamisk miljö med korta beslutsvägar, där man har roligt på jobbet och alltid har patienten i centrum.

 • Mottagningsansvarig sjuksköterska

  Mottagningsansvarig sjuksköterska

  Kom och jobba med oss!

  Öronkliniken Stockholm AB bedriver mottagnings- samt operationsverksamhet inom ÖNH-området i egna lokaler på Sophiahemmet. Vi har även en filial på Lidingö. Vår mottagningspersonal består av fem stycken sjuksköterskor och undersköterskor, varav två stycken arbetar vid vår filial på Lidingö.

  Som mottagningsansvarig sjuksköterska kommer dina arbetsuppgifter bestå av sedvanligt arbete i reception, rådgivning per telefon, samt utföra olika medicinska mätningar. Du kommer även ha ansvar för den dagligadriften, säkerställa rutiner och ha personalansvar. Du ingår i ledningsgruppen för den dagliga verksamheten. Arbetstiden är ca 34 tim/vecka (90%) förlagd till månd-tors, men kan eventuellt diskuteras och vi behöver dig så snart som möjligt.

  Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att ha ansvar och leda personal, samt erfarenhet av arbete vid mottagning/reception. Som person är du prestigelös, har lätt för att samarbeta och har hög social kompetens. Stresstålighet och ett positivt förhållningssätt till förändringsarbete tillhör också din personlighet. Har du erfarenhet av systemen TakeCare och Boka Doktorn är det ytterligare en merit.

  Vill du veta mer och är nyfiken på oss, hör av dig till ewa.perz@sophiahemmet.se

  Ansökan med CV, meritförteckning och personligt brev kan mailas till samma adress eller skickas till:

  Ewa Perz,

  Öronkliniken Stockholm AB,

  Box 5605, 114 86 Stockholm

  Välkommen med din ansökan!

   

Scrolla till toppen